Academy for ERP 2018-04-01T20:56:52+00:00

Academy for ERP

Academy for ERP bestaat sinds 2014. De ervaring bestaat echter al een stuk langer, namelijk sinds halverwege de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Oprichter Coen Overgaag aan het woord:

Begonnen bij Exact ben ik in 1998 in aanraking gekomen met Navision, het latere Microsoft Dynamics NAV. Dat was indertijd een van de weinige pakketten die volledig onder Windows draaide. Hier heb ik trainingen en support opgezet en ook de didactische kant leren kennen.

Daarnaast merkte ik, dat de inzet van ERP in het onderwijs hard nodig was. Studenten moeten weten wat ERP inhoudt in het dagelijkse leven. Daarom ben ik mij ook gaan bezighouden met het ontwikkelen van lesmateriaal en het geven van HBO-onderwijs.

Coen Overgaag
Coen Overgaag
Stuur een bericht of bel  06 12 13 7025

Werken = Resultaat = Een feestje

Met eenvoudige automatiseringsmiddelen zien waar je als organisatie staat en wat je nodig hebt om naar het volgende niveau te gaan? Ik wil organisaties hiermee graag helpen en verrassen. Welke trends kun je bespeuren in jouw branche, welke afhankelijkheden zijn er die opbrengsten of kosten beïnvloeden en aan welke knoppen moet je draaien om jouw resultaat te verbeteren?

De werkelijkheid van vandaag wordt morgen al weer ingehaald. Inspelen op veranderende trends hoort bij “survival of the fittest”. Ik maak het mogelijk om dit continu te monitoren.

Mijn klanten typeren mij als een pragmatische intellectueel. Ik combineer graag praktijk met theorie en gebruik daarbij mijn creativiteit. Hoe ga ik te werk? Door goed te luisteren, terug te koppelen en volledig gebruik te maken van de aanwezige automatisering of nieuwe software. Verbindingen maken en associëren. Een structuur opbouwen die inzichtelijk is en inzichtelijkheid biedt.

Enterprise Resource Planning (ERP)

ERP betekent Enterprise Resource Planning. Dit is een algemene term voor software die uw bedrijfsprocessen ondersteunt. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van planning en registratie van de bezoeken die een servicemonteur aflegt. Een belangrijk kenmerk van deze systemen is dat ze door het hele bedrijf lopen en activiteiten van afdelingen koppelen. Het gevolg is dat gegevens maar één keer ingegeven hoeven te worden en betrokkenen op tijd geïnformeerd worden. Met een ERP systeem kunt u efficiënter en slagvaardiger reageren. Met de juiste ondersteuning van uw belangrijkste processen kunt u ook uw concurrentievoordeel halen.

Microsoft Dynamics Navision

Microsoft Dynamics NAV onderscheidt zich doordat het makkelijk aan te passen is aan uw bedrijfssoftware. Zodat uw bedrijf zich niet aan de software hoeft aan te passen. Uiteraard ondersteunt Microsoft Dynamics NAV de meest gangbare processen. Met een slimme inrichting van het systeem kan vaak maatwerk voorkomen worden. Dit vereist goede kennis van de software en een creatieve aanpak.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Met Microsoft Power BI kunnen verschillende soorten data gecombineerd worden, om in een visueel dashboard managementinformatie weer te geven.

CONTACT

Heeft u een vraag? Vul dan onderstaande gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te bespreken.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

UW BERICHT